Кандидатстудентски

Новини > Други > Къси поли или учебници?
Къси поли или учебници?
Вторник, 15 Септември 2009 13:44
Източник: Actualno.com

Новият кабинет се закани да направи много промени в българското образование.
Повечето дискусии разбира се паднаха около учебните програми и крещящата нужда от реформи. На този етап обаче конкретни промени изменящи генерално българското образование сякаш не се забелязват.

Вчера министърът на образованието, младежта и науката Йорданка Фандъкова заяви, че не бива да се намаляват или да се увеличават часовете по български език и литература в училище, а по-скоро да се работи върху актуализацията на учебния материал.

 

Споровете около измяната на учебния план и по други дисциплини продължават. Продължават дискусиите и за сигурността на учениците, както и за тяхното поведение.

 

В таи връзка от утре, 15 септември, в школата ще се следи за качулки, шапки, къси поли и къси панталони, впити дрехи, деколтета, прозрачни панталони. Тези "аксесоари" ще се забраняват почти за всички деца.

 

Повечето училища в София допускат пиърсинга, но в страната директори пуритани отричат този аксесоар.

 

Одобрявате ли тези промени? Според вас с тях ли трябва да се започне или са необходими по-драстични промени в самия учебен план? За късите поли или за учебниците трябва да се хванат в министерството на образованието? Харесва ли ви работата на новия кабинет в тази област? Какво е мнението ви за повишаването или увеличаването на часовете по някои дисциплини?

 

Заявете вашата позиция!
 
© 2020 РЕФЕРАТИ ЕООД