Кандидатстудентски

В момента се извършва ъпгрейд на системата за SMS разплащания. Моля, не поръчвайте теми, които се плащат със SMS. Изпратеният от Вас SMS няма да бъде таксуван, но и няма да можете да изтеглите темата.

Съжаляваме за неудобството.

Помощ > Дипломни работи > Как мога да си поръчам платен материал?
Как мога да си поръчам платен материал?
Влезте в раздел "Дипломни работи" от менюто и после щракнете върху "Готови дипломни работи". Желателно е да използвате търсачката, за да намерите нужната тема. Щракате върху заглавието на платения материал, после "Купувам", след което попълвате появилата се форма за поръчки.
На последната стъпка избирате начина на плащане - по банков път или през e-pay.
1. Плащане по банков път:
Веднага след като потвърдите поръчката получавате еmail с разяснение и банковата сметка, на която трябва да преведете парите. После отскачате до най-близкия банков клон, попълвате вносна бележка с данните за банковата сметка от email-a и внасяте парите. Плащането може да извършите и с платежно нареждане.
2. Плащане през e-pay:
След като потвърдите поръчката, натискате бутона "Плащане през e-pay". Това Ви отвежда в сайта на epay, където е нужно само да се идентифицирате и да потвърдите плащането. Всички други данни са попълнени автоматично - името на получателя, сумата за плащане, номера на поръчката. През e-pay може да платите и с кредитна или дебитна карта.

Забележка: за да можете да извършвате плащания през e-pay, трябва да имате регистрация в epay.bg.

 
© 2020 РЕФЕРАТИ ЕООД